Tjänster > Bokslut, deklaration

Bokslut, deklaration

Bokslut och deklaration kan känns krångligt och framför allt stressigt när sista datumet för inlämning närmar sig. Allt för många företagare tycker att bokslutstider och deklarationstider brukar kännas hektiska, men med vår hjälp behöver det inte bli så. Vänd dig till oss om du vill slippa all stress med detta.

Även om du har hjälp med bokföringen eller upprättar den själv är det viktig att göra avstämningar under året och förbereda de underlag som måste finnas vid bokslutet. Här krävs erfarenhet för en smidig process.

Vi hjälper dig med denna hantering och med att automatisera och förenkla din redovisning, vilket gör att vi snabbt kan göra klart företagets årsbokslut, årsredovisning och deklaration.

Om du har en extern revisor skapar vi underlag till revisorn. Deklarationer – arbetsgivare- , moms- och inkomstdeklaration är viktiga dokument som behöver vara korrekta och lämnas in i rätt tid. Det här blir inga problem om allting är rätt inställt och rätt programvaror används.

Få hjälp med bokslut och deklaration i Vellinge, Skåne eller på distans
Behöver du hjälp med bokslut och deklaration för ditt företag? Oavsett om du finns lokalt i Vellinge, Skåne eller någon annanstans i Sverige kan du få hjälp med bokslut och deklaration på distans eftersom vi arbetar digitalt. Kontakta oss för att få veta mer om hur vi kan hjälpa dig eller för att få en offert.