TJÄNSTER

Bokföring, redovisning och löpande verksamhet

Vi hjälper dig gärna med den löpande verksamheten med allt kring bokföring, redovisning och övrigt löpande arbete med regelbundna avstämningar så att du får full koll på företagets löpande ekonomi.

Vill du göra det löpande arbetet själv kan vi fungera som ett stöd och finnas tillgänglig för råd och konsultation…

Läs mer

Våra populära fastprispaket

Med våra paket kan du välja den nivå som passar dig.

Vi kommer att arbeta nära dig för att tillhandahålla rätt servicenivå allteftersom ditt företag utvecklas.

Välj den nivå av redovisningstjänst som bäst passar dina behov…

Läs mer

Bokslut, deklaration

Bokslutstider och deklarationstider brukar ofta vara hektiska tider för många företagare men med vår hjälp slipper du all stress.

Genom att vi hjälper dig med att automatisera och förenkla din redovisning kan vi med vår expertis mycket snabbt göra klart årsbokslutet och deklarationen…

Läs mer

Årsredovisning – ÅR, digital inlämning

När det börjar bli dags för årsredovisning kan vi hjälpa till med att både upprätta årsredovisningen och hantera den digitala inlämningen.

Vill du redan tidigt på året kunna ta utdelning och få klart på din årsredovisning kan vi fixa det med rätt planering…

Läs mer

3:12 regler, K10 blanketten

Vi ser till att hålla oss uppdaterade kring alla aktuella regler och villkor för att du ska dra nytta av 3:12 reglerna på bästa sätt.

Du kan få svar på alla frågor kring hur mycket lön du kan ta ut och hur du maxar din utdelning samt att vi hjälper dig med att fylla i K10-blanketten…

Läs mer

Outsourcing för ekonomihanteringen

Få mer tid över för att fokusera på att utveckla ditt företag genom att effektivisera de administrativa rutinerna med outsourcing.

Vi kan ta hand om hela eller delar av ekonomihanteringen och kan fungera som en resurs åt företaget på samma sätt som du skulle anställa en ekonom…

Läs mer